Hjemmebakte karbonaderundstykker.

Disse var super å ha til karbonademiddagen,
og de kan like godt brukes til rundstykker,
så hadde vi frokost dagen etter!



Og oppskriften er enkel:

Karbonaderundstykker.

4 dl vann, lunkent
25 g gjær
1 dl kruskakli
1 dl havrekli
1 dl sammalt hvete grov
1 dl sammalt hvete fin
1 ts salt
2 ss olivenolje
ca 7 dl hvetemel


Ha alle ingrediensene i kjøkenmaskinen, la den gå til en smidig deig.
La den heve 1 time, og trill ut rundstykker.

Leg de på bakepapirkledd plate og trykk de godt flat med slikkepotten

La de etterheve ca 30-40 minutter
sprut på litt vann og strø på litt mel
 og stek de på 200* ca 15-20 minutter.

Avkjøl på rist, gjerne under klede for å få de riktig så myke.

Oppskrift på kålsalat og karbonader finner du her

Et realt middagsmåltid dette her:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.