Jeg har enda frosting igjen fra sitroncupcaksene,
så idag tidlig laget jeg noen små sukkerbrød,
Og da var det enkelt å fylle de med frosting,
til en enkel liten dessert på en måte….
En liten fristelse på en fredag,
det er jo så greit å få brukt opp sånn frosting….
Men jeg tror den hadde blitt enda bedre med krem på toppen,
og frosting inni….
Kanskje jeg må teste den varianten i morgen??
Men godt?
Oh Yeah!!
Himmelsk munnfull??
Sukkerbrød er enkelt å få til,
bare pass på og piske eggedosisen lenge nok.
1 egg
30 g sukker
30 g hvetemel
Doble opp til den mengden du trenger.
Jeg brukte to egg og doblet da mengde mel og sukker.
Ha eggene i kjøkkenmaskinen med sukkeret,
Og pisk til en skikkelig stiv eggedosis.
Sikt mel i, og vend forsiktig i.
Smør 8 XL muffinsformer med smør/formfett.
Og ha massen forsiktig i.
(2 egg passer altså til 8 XL former)
Stek dem på 160* i ca 15 minutter,
sjekk med kakenål/strikkepinne
La de avkjøle på rist,
gjerne opp ned for å unngå at de faller sammen på midten.
Riv papiret av og del dem i to.
Fyll med ønsket fyll,
jeg brukte sitron creamcheesefrosting,
for å få brukt opp en kjøleskapsrest.
Oppskrift på den finner du her
I morgen kan jeg prøve med pisket krem kanskje?
For sånne små sukkerbrød er kjekke å ha,
og de er jo så luftig og lett å spise,
kan ikke være mange kaloriene å snakke om her!!
Eller hva tror du;0)
Hei din sei, åssen gårre?
Jeg traff en major her en dag, den bor på en venns kjøkken. Den satt der på kanten stille og myk i sin turkise(?) svake farge. Veldig søøt!:)
Ha en skjønn juli kjære du og kos dere masse i all slags vær og i all slags steinrøyser og fjellknauser.
Salute bella!
mmmm, ser fantastisk ut!
Ahh barcelona blir sikkert helmax, norway cup likeså. Digg te gutan det regner jeg med.
Jeg tror at jeg må gå å bake med en gang… 😀