Denne desserten var bare helt fantastisk nydelig,
og så enkel og kjapp å lage!!
Denne må du prøve!!
Søt, frisk og fluffy mousse,
som smeltet i munnen,
sammen med søte jordbær,
med litt sukker….
Sånn at bærene blir juicy og søte…
Åh!!
Jeg brukte frosne jordbær i moussen,
men bruk gjerne ferske.
Du trenger
ca 160 g jordbær
1/2 dl sukker
3 plater gelatin
2 dl kremfløte.
Jordbær ved siden av.
(jepp, det var alt)
La jordbærene tine og kjør de så med stavmikser til en glatt saus.
Ha de i en panne med sukkeret og varm sakte opp.
Legg gelatinplaten i vann 5 minutter.
Når jordbærene er varme (ikke la de koke)
Kniper du ut vann fra gelatinen og rører de i den varme sausen.
La sausen avkjøle til den er nesten helt kald!
Pisk kremfløten nesten helt stiv.
Ha i jordbærsausen som nå er nesten helt kald.
Og pisk kremen stiv. (ikke for lenge! Bare så alt er blandet)
Ha moussen i en skål og la den stivne i kjøleskap,
ca 1 time, omtrent…
En helt sinnsyk god dessert,
jeg har ikke ord!
(eller jeg har allerede skrevet de tre ganger!)
Server med jordbær , skåret i biter og påstrødd litt sukker!
En helt fantastisk sommerdessert!
Kanskje jeg skal slå til og prøve denne? Er nemlig ikke særlig glad i sjokolademousse.
Sv: he-he, håper ikke posen skremte deg for mye. Har laget den med PhotoScape og animated gif. Tar ca 20 sek. 🙂 Huff ja, alt tar tid, og det kan jo hende jeg burde prioritere kjøkkenet litt mer enn PC’en… til helga kanskje…
NAM! kan jeg få oppskriften?
Det så godt ut!
Nam 🙂
NEVERMIND! hele innlegget kom ikke opp 😛
Skal absolutt prøves ut! Har deilige jordbær i hagen 🙂
http://www.tommygirls.blogg.no – ta gjerne en titt 🙂
Klem Thea
Ser kjempe godt ut:=)
Ser helt nydelig ut! Kan bli en sommerfavoritt 🙂
Det så utrolig godt ut! 🙂
åh, det såg godt ut !:O
mmm,ser man det. Ser herlig godt ut!
Oioioioioioioioi…
Dette må definitivt noteres og prøves i helga 🙂
Tror jammen jeg skal prøve denne i dag, selv om det virker skremmende med oppskrifter som inneholder gelatin….:-)
Unni:Hi hi, ja det høres skummelt ut, men er lekende lett:0)