Lørdagsmiddagen, scampi og kamskjell.

Det ble sjømataften igår,

Scampi og kamskjell,
sammen med litt biff,
mest for guttenes skyld,
men det viste seg at de likte både kamskjell og scampi.

Scampiene ble rensket og stekt i olje sammen med hvitløk og tørket chili,
tilsatt på slutten.

Kamskjellene ble saltet og pepret, stekt på ene siden i olje,
snudd og tilsatt en god klatt smør som jeg øste over kamskjellene.

Ferdig stekt med en nydelig, men sterk, olje til å dyppe brød i.

Litt hvitløk i på slutten, (tok litt rødløk i og, men det kunne vi spart oss)

Servert med brød, ris og brokkoli.
Kjøttet ble godt,
men passet ikke til smakene her syntes vi.
Det måtte spises hver for seg,
kjøttet med en utkokt fløtesaus til.

Hvitløksrømme og søt chilisaus hører til.
mmmmmm, nydelig lørdagsmat!




0 kommentarer til «Lørdagsmiddagen, scampi og kamskjell.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.