Meksikansk kjøttsuppe.

Kjøttsuppen er nedkjølt og klar for transport,
nå gjenstår det bare å se om den er like god i morgen….

Kjøttsuppen er enkel å lage,
og kan gjerne stå og putre noen timer.

Dobbel porsjon idag.

1 kg kjøttdeig
5 stilker selleri
3-4 løk
1 pastinakk/persillerot
1 boks hakkede tomater
ca 4 tomater, ferske
2 tørked chili
ca 2 ss cumin
ca 4 buljongterninger
1 stor boks mais

ca 2 l vann


Hakk opp selleri, løk og pastinakk/persillerot.
(her skulle vært pastinakk, men jeg klarte å kjøpe persillerot!!!)

Stek først kjøttdeigen og sett til side, strø over cumin
Fres så pastinakk god i lit olje, ha så i de andre grønnsakene og fres med.
Deretter har du i tomater, vann + buljong.

La den putre og ha til sist i maisen.
(den kan sikkert has i før, men jeg tok den til slutt…

Serveres med tortillachips og creme fraiche!

Og den skal vi spise i Sogndal i morgen!
Under en lys blå himmel håper jeg…..
eller eventuellt et party telt….

For vi sitter vel ute og spiser en St.Hans aften!!

Skal du grille St.hans??
Kanskje mest vanlig det,
men kjekt med noe som er klart når vi er sent fremme……
Og vi kan jo grille og vi…..;0)


0 kommentarer til «Meksikansk kjøttsuppe.»

  1. Blir nok grillings på oss, har faktisk bryllupsdag på St.Hans vi. Så ekstra god grunn til å kose seg. Ha en fin feiring – uansett hva dere spiser 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.