Fylte pannekaker.

Kjøleskapet inneholdt plutselig altfor mye melk,
vi skal jo reise i morgen….

Da ble pannekaker løsningen,
men middagspannekaker, med skinke og ostesaus,
og grønnsaker da!

Ble ganske godt, selv om pastinakken ikke var pastinakk,
men persillerot…..


Lag hvit saus av 1,5 ss smør og 2 ss mel

Spe med melk, og tilsett ca 100 g kremost + skyen fra en bogskinkeboks.
Konsistensen skal være en passe tykk saus.

Stek grønnsakene i litt olje, pastinakken først så den får en fin småbrun kant.
I dag brukte jeg blomkål, asparges og persillerot.
Alle disse passer godt til ostesaus.

Bland i en skinkeboks i terninger i sausen, smak til!!
Og bland med grønnsakene.

Til en herlig røre…

Stek pannekaker, ikke altfor tynne.
Legg en klatt fyll midt på pannekaken,

Og brett sammen.

Legg i form med skjøten ned.
Dryss over litt ost og gratiner i ovnen, nest øverste rille, 200* ca 10-15 min.

Server!!

Vi tok de som de var idag,
men salat til hadde nok smakt!!

Og har du rester av pannekakerøre,
ja så har du frokost i morgen…

(iallefall guttene har;0))

Det var det for idag,
snakkes i morgen:0)


0 kommentarer til «Fylte pannekaker.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.