Dette var skikkelig godt!!
Laks i tortilla med curry og rømme.
Nam!!
Perfekt som en kjapp liten middag før treningen,
eller til en forrett, som vi brukte den til.
(den var så god at jeg spiste ekstra forrett,
og ingen hovedrett, som var kyllingvinger og pommesfritt…
Ikke helt min ting den hovedretten..)
Utrolig enkel å lage,
Guttene syntes det var godt,
og Gubben likte det skikkelig godt!!
Oppskriften fant jeg på salma.no
Currylaks i tortilla.
Ca 250 g salmalaks
1 ts rød currypaste
1/2 hvitløk kinesisk uten fedd.
1 rødløk
ørlite tørker chili (bare en tupp) (kan droppes)
ca 1 ts fersk ingefær.
salt og pepper
1-2 sitronbåter (eller en skalk…)
4 tortillalefser.
rømme
agurk
salat
(her kan du supplere med mer, vårløk, avokado etc..)
Skjær laksen i 2×2 store biter, eller noe der omkring.
Skjær løk i halve ringer, hvitløk og ingefær i småbiter sammen med event chili.
Begynn med laksen, stek den fort i en blanding av margerin og olje.
(tror kanskje jeg steker alt samtidig neste gang, laksen ble nesten for mye stekt)
Ha så i resten av ingrediensene og stek forsiktig.
Når laksen er såvidt gjennomstekt, trekk pannen til siden og skvis over sitron.
Varm tortillalefsene i microen, fyll så lefsene med en stor ts rømme, agurk i tynne staver, salat og
fiskeblandingen. Rull ihop.
Serveres som den er, eller med litt søtchilisaus til.
Dette var baremmmmmmhhhh…..
Deilig!
liker ikke det fyllet , jeg kan bare ta noe annet i den jeg !
btw ;: Kommentere tilbake?
NAM!
ser sykt godt ut! Skal prøve det ut selv 🙂
Smart. Ser veldig godt ut!
Hei !
Jeg har starta en blogg om mitt liv som overvektig tenåring, der jeg blogger om min hverdag, trening og kosthold.Håper du vil følge bloggen min!
det så helt nydelig ut! skal definitivt prøve å lage dette selv 😀