Bak noen rundstykker til lunsj.

Nå spiser jeg nydelige ferske rundstykker,
huset dufter deilig av bakst,
og dagen kjennes enda litt bedre ut:0)

Idag laget jeg rundstykker med sammalt hvete grov og solsikkefrø.
De ble mmmmmgoooode….

Oppskriften finner du her
En liten oppskrift som ga ca 6-7 rundstykker.

Enkel variant, rull en pølse, trukk den litt flat, kutt den i biter (m/pizzahjul event.)
Og la den etterheve godt, 30-45 minutter.
Stek de på 200* ca 20 minutter (mindre om du lager vanlige rundstykker)

Og nyt en herlig hjemmebakt lunsj!!

0 kommentarer til «Bak noen rundstykker til lunsj.»

  1. Ah så deilig med solsikkefrø. Den er digg i hvilken som helst deig tror jeg:)
    I dag har jeg klippet med nye gardiner fra ikea, altså ikke sydd:) det er for oldiser vøttø.. Så nå ser det lettere ut allerede, kan ikke ha visning med sort sofa, sorte møbler og sorte gardiner, det ble for trist. Så da går vi får softbeige/vaniljekrem/eggeskall-sofa og gardiner i stedet. Ble så fint så:)
    Nok om det og mer om noe annet. Jeg vil også ha snøklokker, våring og regn. Kanskje til påske;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.