Idag ble det thai-inspirert middag,
lenge siden vi har hatt noe sånt,
og idèen fikk jeg fra
http://matentusiasten.blogspot.com/
Thanks:0)
Thai-inspirert kyllingcurry.
Kyllingfilèt ca en til hver (4)
1 paprika
2 små løk
2 ss rød currypaste
1 lime
1 boks kokosmelk
Salt, pepper og eventuellt litt fløte.
(chasewnøtter og koriander hadde jeg ikke,
men godt uten og)
Skjær kyllingen i strimler og fres den raskt på pannen.
(den skal koke i sausen, så ingen panikkgjennomsteking nødvendig)
Skjær grønsakene i biter og limen i båter. Ta litt maisolje i en høykantet panne,
ha i currypaste og fres den litt.
Ha i løk og fres videre, pass på at det ikke brenner seg.
Skvis over limen, og kok den inn.
Ha så i paprika og fres litt til før du har i en boks kokosmelk.
Rør det sammen og ha kyllingen tilbake i pannen.
La det koke ca 10 minutter.
Smak til med salt, pepper og eventuellt litt fløte.
Serveres med ris og sukkererter.
Nydelig!!
Ha en flott, god og sukkersøt mandag.:0)
(Desserten kommer i neste innlegg;0))
Herlig 🙂