Jeg har laget en ny variant av frokostblanding,
med et sunnere og bedre alternativ til olje og honning,
Vel, honningen er vel muligens sunnere enn agavesirup….
dette aner jeg faktisk ikke,
Noen som vet??
Her er iallefall oppskriften på en sunn og fantastisk god frokostblanding.
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1/2 dl sesamfrø
1 dl store havregryn
1 dl små havregryn
1/2 dl kokos (event mer om ønskelig)
1 dl vann
1 ss cocosa
2 barneskjeer agavesirup.
Ingen grunn til panikk,
cocosa, agavesirup og gresskarkjerner får du på helsekostbutikk,
cocosa kan brukes som olje/smør erstatter,
og agavesirup som sukker erstatter.
Det er også dette jeg lager rawfood sjokolade av
og kan brukes i kaker o.l.
Bland alt det tørre. Kok opp vannet og bland først i cocosa
Rør ut cocosaen, og ha i agavesirupen.
Bland vesken godt i kornblandingen,
hell blandingen utover en bakeplate.
Stek på 180* i 20-25 minutter,
etter 15 minutter tar du ut platen og vender forsiktig i blandingen,
det blir ofte mest stekt ytterst.
Nå kan du og tilsette rosiner om du vil,
stek så videre 5-10 minutter,
og kjenn den deilige kokosduften bre ser på kjøkkenet.
La blandingen avkjøle,
oppbevares så i tett boks.
Denne er faktisk så søt at den godt kan nytes med naturell yoghurt,
og da sparer du jo noen kalorier der og,
hvis det er ønskelig.
Nyt frokostblandingen!
Og lørdagen:0)
wow. så smart, skal prøve det, men hvor får man kjøpt cocosa?
:Den får du kjøpt på helsekostbutikken:0)
NAM!