Dagens middag,
sent men godt!!
Fisk idag,
stekt laks er guttenes favoritt blant fisk
Stekt laks med sitronpepper, ovnsstekte poteter, brokkolipurè og marinert ananas.
Laksen ble stekt i pannen,
etter at skinnet ble flekket av,
en enkel affære som du gjør selv.
Potetene ble puttet i pose og behørig krydret
Rist godt med olivenolje og hell de på bakepapir, stek på 200* ca 20 minutter (kjenn m gaffel)
Kok så brokkoli:
I ca 4-5 minutter, hell av kokevannet (spar litt) og ha på en klatt smør, salt og pepper,
samt en skvett melk.
Ta frem stavmikseren (Ja, jeg har fått ny:0)) og mos i vei.
Blir den for tykk, spe med litt mer melk/fløte eller litt av kokevannet.
Laksen er stekt akkurat igjennom.
Ananasen er et tips jeg fikk i går, fra Steph http://fairiesandpixies.blogg.no/
bland like deler salt, brunt sukker, chili, og dypp ananas i.
Jeg tok litt mindre chili og smurte noen biter ned i blandingen.
Det smakte spesiellt,
men ga mersmak,
og smakte faktisk veldig godt til stekt laks:0)
Vi koste oss,
og nå vasker jeg klær….
men kanskje jeg fortjener en liten sjokoladebit etter å ha hengt opp klær??
En rad eller to av den kjøleskapskalde firkløveren…..
Ha en sukkersøt aften:0)
Veldig fine bilder, og ja, du fortjener absolutt litt Firkløver. Det er jo tilnærmet lik helg 🙂
Åh, det så godt ut. Tenkte å ha laks til middag på søndag, kanskje jeg skulle prøvd meg på den pureen og ananasen også 😉
Supert at du prøvde ananasen! Litt spesielt i begynnelsen men jammen leker det med smaksløkene! 😉 Prøv tørket chiliflak og knus oppi event 😉
Steph:Ja det var litt sånn: dette var litt rart, men jeg MÅ bare ha en til;0)