Ananas tips?? Hjelp…

 Jeg elsker ananas,
og spiser masse av det,
Rema har det på tilbud for tiden,
og jeg rasker med meg en hver gang jeg er innom.

Men jeg skulle gjerne hatt noen ananas tips,
hva bruker du ananas til??

Har du en god oppskrift,
eller et godt tips til en ny måte å spise ananas på ??

 

0 kommentarer til «Ananas tips?? Hjelp…»

  1. Fra siste nr av Maison Mat & Vin:
    1 moden ananas, skrellet og skåret i skiver
    3 ss sukker
    2 ss rom (eventuelt vann)
    1 vaniljestang, splittet, frø skrapt ut
    Ha sukker, rom, vaniljefrø og stang i ren stekepanne. Varm forsiktig opp til sirup. Stek ananasskivene i sirupen i ca 2 min på hver side. Serveres varme med iskrem, krem, mascarpone eller vaniljekesam.
    Ananas fungerer også finfint i folie på grillen om sommere, enten alene eller sammen med annen frukt. Og i ostesmørbrød sammen med ost og skinke.
    Håper det smaker 🙂

  2. I thailand lager de en blanding av like deler salt, brunt sukker og chili, og dypper ananas i blandingen! Anbefales å prøve 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.