En kjapp kjøttsuppe.

Idag er det bursdag,
og vi skal spise
Brownies iskaken jeg laget lørdag,
spennende å prøve den!

Men litt middag må vi jo ha i oss,
og da er det godt å ha litt kraft på lur!

Jeg kokte jo knok for en tid tilbake,
og da blir det kraft til overs,
denne tar du såklart vare på,
enten i kjøleskap om den skal brukes i nærmeste fremtid,
ellers fryser du den.

Fjern «lokket» med fett som danner seg på toppen,
resten heller du i en panne.
(jeg hadde 3 glass kraft)

Nei, det ser ikke godt ut,
men du og du for en smak!
Kok såvidt opp og tilsett terningstore grønnsaker.
(disse kan du kutte om morgenen og legge i vann,
ja om du er morgenmenneske som meg….)
Poteter, gulrot, stilken av en brokkoli og en selleristang.

La det koke litt,
og om du har noen rester fra jul,
som vi hadde, oppskjært fenalår som ingen spiser mer,
ja så setter dette enda bedre smak på suppen!

Når suppen er ferdig kokt, tilsettes litt pølse,
smak til med pepper, og eventuellt litt salt,
hos meg var det ikke behov for mer salt.

Dommen fra en av guttene:

Detter er jo egentlig veldig godt!!

Vi spiste litt rugkjeks til,
bare en lett middag,
vi må jo ha plass til kake!!!

God middag!

0 kommentarer til «En kjapp kjøttsuppe.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.