Puh! Nei nå er jeg trett dere,
(ja veldig pent TRETT, ikke trøtt)
Jeg har jo kjørt ungene både TIL og FRA trening.
Puh,
nei jamen godt at gubben er tilbake i morgen og kan ta over!!
Og så middagen da,
jeg hadde en svin ytrefilet merket middag idag
(ja den gikk ut på dato idag, ohææææ)
Så det skulle jeg ha.
Men så overhørte jeg noen på jobben,
mmmm kyllingpai, med ceme fraich, philladelphia, chunky salsa, nachos, ost……sukk!
Jeg tente som alltid,
og spurte guttene diskret,
vil dere ha sånn kyllingpai bare med svinekjøtt,
eler skal jeg lage engelsk pai med kjøtt poteter i brun saus og paiskall over….
Men vet du!
De ville ha vanlig kjøtt og potet,
i brun saus!
UTEN lokk!
Sukk, jeg som allerede siklet etter den smeltede osten og nachos……
Nåvel, tenkte lage «gammeldags» svinekjøtt,
på en enkel måte, som mormoren min alltid laget det.
Freste kjøttet raskt,
en sjalott løk i pannen,
hell på litt mel (2-3ss)
rør inn i fettet og ha på varmt vann,
rør rør til det blir saus
(legg kjøttet inntil kanten)
hell på passe vann og en GOD skvett fløte,
litt buljong og en dæsj soyasaus
La det koke under lokk til kjøttet er gjennomkokt.
Til dette hadde vi poteter og brokkoli!!
Utrolig enkelt,
og faktisk!! Veldig godt,
så takk for den gutter,
av og til er det enkle det beste,
(av og til!!)
Voilà: Dagens middag:
Men si meg en ting,
hva ligner dette på??
Jeg får sånne ufine tanker i hodet når jeg ser dette,
men klarer egentlig ikke helt å se helt hva som er ufint med det??
Får du ufine tanker i hodet av dette bildet,
eller er det bare meg??
Ha en ellers fin torsdag!
Ha ha ha ha, ja dette bildet kan tolkes på mange måter, hi hi 🙂
Hadde du snudd bildet den andre veien…. 😛
Åh, nå fikk jeg lyst på svineindrefilet, slik som Mormor lagde den…. Dét var godt, det!
RagnaRock:Mmmm,ja trenger ikke alltid være så fænsy pænsy!
anettesbokboble:Godt det ikke bare var meg!!
ikke bare du …deilig mat da !! skulle ønsker jeg hadde litt av din energi på kjøkkenet..