I dag ble det logistikk på høyt plan!
(iallefall sånn halvhøyt)
Hjem fra jobb kvart på fem,
matlaging til 18.05,
Tur med Bonnie til 18.45,
imens maten sto i ovnen.
Og rettene var mange!
(iallefall to…)
Startet med å koke poteter i ruter,
(eller biter…)
freste en svin ytrefilet i medaljong biter.
Blandet alt i en ildfast form med salt, pepper og hakket hvitløk.
Helte over ca 2 dl fløte (kremfløte ja!)
Og toppet det hele med……selvsagt: revet ost!
Ikke dumt dette her…..
Ble fornøyd både gubben og guttene.
Så laget jeg en slags lasagne:
Her forkoker jeg lasagneplater,
(nei, jeg har ikke pastarulle)
deler de i to på langs.
Legger på kjøttfyll og litt mais,
ruller det sammen og setter de i ildfast form.
Laget en tykk hvit saus, og blandet i revet ost…..
Det ble en seig herlig masse som jeg bredte over rullene,
oppå strødde jeg litt ekstra ost,
bare sånn for sikkerhets skyld….
Inn i ovnen med alt sammen,
190* i ca 40 min…..
Imens går du på tur med en hund,
og er skikkelig sulten når du kommer tilbake:0)
Det ble også godt.
Nå er det håndballkamp,
og etterpå blir det nok sengen på meg,
har veldig vondt i halsen….
(men hvorfor spiser jeg som en hest og er sykt gottesyk da???)
Ja ja, heia Norge,
og ha en frisk kveld:0)
Du hallo!! Den lasagnen var jo GENIAL!! 🙂 Den skal jeg COPY neste uke :)) Kan jeg låne bilde?? Med link? Begge de to rettene der var veldig meg!! Elsker mat med fløte!! :))))
Gunn Berit:Ja sant fløte er smaskens!! Bare lån bilde:0) Veldig kjekt det:0)