Den sensuelle deigen min gikk rett i gryta,
og resultatet ble et saftig,
sprøtt og smaksrikt brød.
Men jeg kunne nok tenkt med det enda høyere og luftigere,
litt vanskelig når en kleiser deigen ned i glovarm gryte….
Iallefall fremdeles en morsom måte og lage brød på,
skal sette en eltefri deig en av dage og.
(deigen i varm gryte)
Jeg fikk tips om noen hurtig rundstykker igår,
og måtte bare prøve meg litt frem,
brukte:
ca 1,75 dl lunket vann
5 ml gjær,
noen dråper rosmarinolje,
1/2 ts salt
1 dl små havregryn
hvetemel til en såvidt seig deig,
Den helte jeg i en stor muffinsform plate, det ble 5 stk.
Stekte de med en gang i ca 20 minutter,
og resultatet:
Smaken var god,
men litt mindre havregryn neste gang,
vanskelig å få de skikkelig stekt,
litt vel saftige inni, men gode:0)
Synd jeg er stapp mett etter suppen fremdeles,
flott at det er jul og jeg kan rolig la det skli ned litt sjokolade…
for deter det alltid plass til;0)
Ha en fortsatt søt og god dag!
Ferske rundstykker og brød er bare best! <3 Helst med brunost på, hehe! 🙂
Så fin blogg du har! 🙂 Ønsker deg en fin Tirsdag og et godt nytt år:)
ingerslilleverden.blogg.no:Mmmmmm, sant! Her er en link til et suppeforslag:
http://www.dinmat.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Supper/Gr%C3%B8nnsak/Appelsin-og-gulrotsuppe
Knall farge, veldig enkelt og imponerende;0)
Åå, tuuusen takk! <3
Om jeg får det til, linker jeg til deg på torsdagen! 😉
ingerslilleverden.blogg.no:Bare gøy, men blir jo nesten nervøs jeg, skal teste suppen imorgen, håper den er like god som jeg tror:0)