Gubben har bursdag!
Hurra!!
Vi skal ha middagsbesøk og kaffebesøk.
Endelig en grunn til å lage noe søtt igjen….
Vi skal ha moltekrem til dessert,
men ikke alle er like begeistret,
derfor lager jeg bringebæris i tillegg.
Oppskriften fant jeg hos Manuela på Passion4baking.
En helt herlig matblogg!!
Nå har jeg tilpasset den mine behov og smaker,
(behov liksom!!)
Og da ble det:
150g bringebær
0,75g sukker
1 ts sitron
Kokes et par minutter og moses til purè.
3 eggeplommer
1 dl sukker
1,5 ss vaniljeekstrakt
3 dl kremfløte.
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker,
tilsett så vaniljeekstrakt.
Vis fløten stiv, bland alt sammen.
Bringebær purèen siles igjennom en tesil el.l.,
sånn at du unngår å få med frøene.
(ellers så tar du de med, it`s up to you!)
Se de herlige fargene!
Dette var et syn for øynene,
og en herlig følelse å blande fargene sammen!
Ha isen i en form og sett i frysen minst 5 timer.
rør innimellom for å unngår iskrystaller.
Jeg tar plastfolie i formen for å få den enkelt utav,
ulempen er at den blir litt rynkete..
Mmmmm, spennende!
Nå er Bonnie helt på tuppene,
på tide å ta seg en tur!!
ser godt ut
Så fin blogg du har! 🙂 Ønsker deg en fin juletid og godt nyttår!
naam! det ser godt ut 🙂
det ser godt ut :)) ha en fin dag!
Mmm, så fantastisk godt ut. Jeg er stadig like imponert over innsatsen din altså. Du må ha masse, masse energi! 🙂 Ha en hyggelig bursdagsfeiring!
Dennan isen va nyyydeli!! Hadde litt 70% sjokolade i bita i isen og det va kjempegodt:))
Mette:Så bra!! Mørke sjokoladebiter var et godt tips:0)