Hjemmelaget bringebæris

Gubben har bursdag!
Hurra!!

Vi skal ha middagsbesøk og kaffebesøk.
Endelig en grunn til å lage noe søtt igjen….

Vi skal ha moltekrem til dessert,
men ikke alle er like begeistret,
derfor lager jeg bringebæris i tillegg.
Oppskriften fant jeg hos Manuela på Passion4baking.
En helt herlig matblogg!!
Nå har jeg tilpasset den mine behov og smaker,
(behov liksom!!)

Og da ble det:
150g bringebær
0,75g sukker
1 ts sitron

Kokes et par minutter og moses til purè.

3 eggeplommer
1 dl sukker
1,5 ss vaniljeekstrakt
3 dl kremfløte.

Visp eggedosis av eggeplommer og sukker,
tilsett så vaniljeekstrakt.

Vis fløten stiv, bland alt sammen.
Bringebær purèen siles igjennom en tesil el.l.,
sånn at du unngår å få med frøene.
(ellers så tar du de med, it`s up to you!)

Se de herlige fargene!
Dette var et syn for øynene,
og en herlig følelse å blande fargene sammen!

Ha isen i en form og sett i frysen minst 5 timer.
rør innimellom for å unngår iskrystaller.
Jeg tar plastfolie i formen for å få den enkelt utav,
ulempen er at den blir litt rynkete..

Mmmmm, spennende!

Nå er Bonnie helt på tuppene,
på tide å ta seg en tur!!

 

0 kommentarer til «Hjemmelaget bringebæris»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.