Wok til middag idag,
Marinerte kyllingen litt først,
av og til synes jeg den blir litt smakløs nemlig,
så kjørte på med diverse krydder,
paprika, chili, kajenne, tandori,curry,chilirub,
tja det jeg fant.
Og en dæsj olje
Og litt hvitløk.
Stekte den raskt, ikke gjennomstekt, den skal koke senere.
Til dette hadde jeg:
Kinakål, paprika, sjalotløk, hvitløk og asiatisk wok nudler.
Disse kjøper jeg i innvandrerbutikk
(heter det det enda?, asiatisk butikk er kanskje bedre!)
Det er de som heter pancit canton.
(en god rett , se etter pancitcanton poser fra mamma sita)
Etter kyllingen hadde stekt raskt,
stakte jeg grønnsakene raskt,
husk kinakålen tåler ikke allverden.
Grønnsakene av i en skål,
kyllingen tilbake sammen med:
vann, søt chilisaus, soyasaus, oystersaus og ketchap manis (søt soya)
Og hallo, her bruker man det man har,
eller kjøp en wok saus!!
Kjapt, godt og sunt,
tror jeg iallefall:0)
Hva har du spist??
Og hva skal vi spise imorgen..???
Woka wakka hey hey,
tror du alle de som danser zumba spiser wokka wakka mat når ne kommer hjem?
Eller spiser de bare chokko wakka pops??
Jeg så de trente zumba idag,
men jeg satt ute i salen med min sprengte tå!!
Og trente vekter uten vekt på tåen,
Det gikk fint:)
Nå blir det Greys med foten i været!!
Strålende tirsdag!
Hørtes ut som en meget god middag å den så fristende ut… ;o)
Det så veldig godt ut 🙂 Var wok her i dag også. Kyllingwok med en sursøt saus, sånn flaske jeg kjøper på innvandrerbutikken som varer til flere måltider.
Er de nudlene der crispy når de er wokket? eller blir de som vanlig? Jeg smakte noe himla godt på en kinarestaurant i London. Det var biff med crispy nupler. Det var utrolig godt 🙂
Charlotte:Nei disse blir nok som vanlig, crispy nudler hørtes godt ut, skal jeg jammen kikke etter…
Åh sursøtsaus er godt:0)