Mmmmm,
en herlig italiensk aften!
Jeg marinerte tomater og basillikum i italiensk olje.
Laget vanlig pizzadeig,
(uten noe grovt i!!!!)
Og forstekte de på varm plate på 250*
På guttenes pizza la jeg litt rester av tomatsausen fra igår,
en med stranda skinke,
(ikke noe lik den italienske!!)
Og en med pepperoni.
Bunnen ble tynn og sprø,
og etter de var stekt brukte jeg min italienske spay olje!!
Egentlig tror jeg at jeg elsker min italienske spay olje!!!
4pizza/foccacia ble det,
laget tredobbel pzzabunn.
De første bunnene ble best stekt,
ovnen var sikkert varmest da,
så de to siste ble ikke like «fluffy»
Men de ble gode…..
litt skinke på de og,
ellers måtte det godt med knipesalt på mozarellaen.
Å du å du som vi har kost oss!!!
Litt Roma følelse om igjen,
er jo faktisk bare en uke siden vi gikk der og trakket…
Ellers har jeg kost meg med nrk gullrekke,
drukket vin og hatt fredag!
En herlig følelse,
som alltid!!
Håper din fredag har vært like fin som min!!
Det er du vel verdt!!!
Det så nydelig ut ja 🙂 Italiensk pizza er jo utrolig godt 🙂
nam!
Herlig 🙂 pizzastein, neste?
matentusiasten: så du hadde testet den ja:0)
ser nydelig ut.