Hadde tatt opp litt torsk idag,
har jo fått fisket og lagt i frysen en del etter høstferien.
Er litt slem til å alltid steke fisken,
men idag laget jeg altså fiskegryte.
Det er enkelt og veldig smakfullt!!
kokte ris,
woket sopp og brokkoli.
(med salt pepper og litt aromat)
Stekte litt løk og paprika,
hadde i litt vann og et halvt beger creme fraiche,
en fiskebuljong terning og en slant fløte.
(hadde visst en dæsj soya oppi og)
Smak til og ha så i fiskebitene.
la trekke ca 7-8 min.
Og et lite tips på slutten,
hvis du som jeg har barn som gjerne rynker litt på nesen,
(eller som mine: torsk?, kan vi ikke ha laks da!!)
La de få smake til sausen, eller tilby de å smake en teskje av sausen før middag.
Det som iallefall skjedde her var at jeg bare hørte:
Mmmmmm, en teskje til: åhhhhhh
Og porsjonen de forsyner seg med blir dertil større!
Ha en smakfull kveld:0)
Herlig. Søtt med barna 🙂
Ser at du bruker aromat, tenkte bare å informere om den omdiskuterte smaksforsterkeren den i stor grad inneholder, nemlig MSG (glutamat). Som sagt, omdiskutert, både den ene og den andre veien. Google det hvis du er interessert. Jeg prøver å styre unna ihvertfall 🙂
Bra blogg, fortsett videre!
matentusiasten:Oj, takk for info. Det hadde jeg ikke anelse om, og ungene mine er «glo» etter aromat både på brokkoli og fiskepudding….. skal sjekke ut.
Takk:0)