Den fantastisk herlige TIRSDAGEN er over oss,
today`s gonna be a good day!
Og alt er opp til deg selv:0)
Nå har jeg spist en helt ny type yoghurt!
Den har ikke kommet ut på markede enda,
og den produseres i små kvanta på badet i ei lita stove kalt Bakkely.
(leses med «der ingen kunne tru at nokon kunne bu.» stemme.)
Denne nye sammensetninger av smaker har aldri før møtt folkets ganer,
Og det er kun dama med opphavsretten som har latt den velsmakende kombinasjonen,
smyge seg ømt rundt smaksløkene og deretter latt den gli mykt over ganen.
Og den nye smaksbomben blandt yoghurter er:
Lønnesirup og kokos!
Husk det var her du hørt om det først,
og om det noen gang kommer en lønnesirupkokos yoghurt i butikken,
så vet du hvor du så den først.
Men Tine har nok matspionene sine ute,
så det varer nok ikke lenge!!;)
Vi plukket jo poteter i helgen,
Guttene hadde egen åker,
jeg hadde sådd noen i en sinkbalje.
Og der var det plutselig dukke opp to eksemplarer av denne:
Åh, det hørtes nydelig ut! Lurer på om yoghurt med honningsmak hadde vært godt…eller.. Ha en super tirsdag 🙂
Mmm godt godt!! :)) Har laget et lite frokost innlegg selv som straks skal postes ;)) Greit med litt tips på morgenen, så tusen takk! 😀
Ha en fin tirsdag! 🙂
Ååååh, det hørtes godt ut! Får håpe den når ganene på Østlandet også! 🙂
anettesbokboble:tja….mulig det må prøves ja;)