Hjemmelaget energibar og kjapp middag.

Dagen har flydd avgårde,
tidlig trening var utrolig deilig….. når jeg var ferdig.
(synes det er tungt å trene tidlig på dagen)

Det ble lite baking,
men jeg fikk ryddet og vasket vaskerommet før jeg gikk.Johooooo!!!
(en edderkopp mindre!) (stakkar)

En liten minimiddag før fotballtrening:

Fiskekake med ketchup i lompe.

Så ble det energibar.
Har kjøpt tørkede tranebær,
de var veldig gode.
Skal bruke de i mulsi og energibarer.

Oppskrift:

En neve:
tørkede tranebær
rosiner
peanøtter
solsikkefrø
store havregryn
gresskarkjerner
to rader kokesjokolade mørk
4 ss peanøttsmør
4 ss flytende honning.
+ et egg!

Varmet peanøtsmør og honning.
hakket peanøttene litt og blandet alt. (hakket selvsagt sjokoladen og)

Jeg prøvde først uten egg,
men den gikk i stykker når man spiste den,
veldig smulete altså;) Bruk egg!

Stek 180-200* i 8-10 min.

Gode ble de, og veldig grei å ta med på trening:)

Nå skal jeg gå tur med Bonnie.

Åjada, bare å våkne nå;)

Når jeg kommer tilbake skal jeg lage kyllingkjøttboller og potetstapp.
Kyllingdeigen står på benken og koser seg med:
løk, hvitløk, chili, salt, pepper og cumin. Ja for ikke å glemme fersk basillikum!

Oj da så rosa og søt den ble:)

Og ute var det sol,
best jeg skynder meg før det kommer en ny regnbyge!
Å som jeg gleder meg til de kjøttbollene:)

(okei, det regner faktisk litt i solen når jeg ser nøye etter.)
(ut og grave etter gull da;))

0 kommentarer til «Hjemmelaget energibar og kjapp middag.»

  1. De var nydelige de energibarene. Fant omsider alle ingrediensene. Men jeg fikk ristede gresskarkjerner med salt. Vet ikke om det var rett , men deilg ble de mmmmm…
    Du er så flink du Kjersti !!! Tusen takk for gode tips og flotte bilder. Og gratulerer med «babyen» skjønn <3 !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.