I en fei!
Morsomt og snart utdødd uttrykk.
Tror jeg. Kanskje noen andre bruker det….
Men kjøttsuppe ble det gitt, laget på 10 minutter.
Jeg hadde jo kraft fra svineknoken på søndag.
Og kjøtt var der og igjen,
(siden gubben spiste på jobben)
Så da var det bare å varme kraften,
skrelle to hagepoteter;)
litt selleristang og gulrot.
kok litt og ha i kjøtt.
Jeg glemte faktisk smake til før jeg helte de opp i skålene,
men trengte de noe ekstra?
Neida, litt pepper såklart,
men ellers supte vi i oss den deilige knokekraften!!!
Dette var dagens (første) middag,
tror jeg går meg en liten tur,
sånn at jeg kan lage god kveldsmat med god samvittighet;)
Ha en knokandes god tirsdagskveld:)
Herlig! 🙂
Se, der var kjøttsuppa ja! Og jeg kan skryte av at jeg har tatt en «Kjersti» i dag og laget ovnsstekte svinebiffer med ost og sjampinjongstuing HELT FRA BUNNEN AV! Jeiiiiii 🙂
anettesbokboble:Jaaaaaaa!:):) Det smakte sikkert fantastisk:)