En fantastisk rett jeg fikk servert hos en tidligere noe så spesiell nabo.
Hun inviterte oss på middag,
men vi brukte mesteparten av kvelden til å se bilder og videoer fra hennes eneste barn.
Stakkar, men jøss som hun pratet.
Men denne reten har jeg brukt mange ganger, den er helt fantastisk!
Ta en ildfast form,
hell i ca 1,5 – 2 dl hønsebuljong og et fedd hvitløk. (eller en halv kinesisk hvitløk delt i tre)
Legg over 4-5 kyllingfilèt`er. (ca 1 til hver, men gubben må ofte ha 2!)
Finriv 3-400g lagret ost og bland med et beger creme fraiche.
Bre denne deilige dynen i klatter over de stakkers nakne filèt`ene
Sett i ovn på ca 190-200* i 40-45 min.
Server med ris, soya saus, salat eller brokkoli.
Enjoy!
Kjersti:)
Takk for middagstips! I kveld kommer 4 venninner og jeg har laget nettopp dette til dem 😉 Gleder meg 😀
Janita:Så kjekt:0) Håper det smaker:0)
verdens beste kyllingrett….har servert den mange ganger…..alle vil ha oppskriften!!
hilde:Takk! Og helt enig. Favoritten til en av guttene mine. Hadde den sist på søndag:)