Ikke det at jeg har planer om noe vill festing altså,
men det slo meg at dette hade vært den perfekte maten da.
Kjapt å lage, smakfullt og mettende.
(sånn at ikke alt går overstyr etter 2 øl på tom mage;))
Inspirasjonen fikk jeg av en god "bloggvenn"
Hjelpmegselv.blogg.no
Jeg tilførte litt ekstra, siden jeg nå engang bare er sånn.
Da gubben og guttene er på trening,
laget jeg bare en porsjon til meg selv.
Her bruker man altså mengde etter etterspørsel:)
Pasta
Bacon
litt skinke
sukererter
blomkål
mozzarellaost
løk
Kok pasta, de siste 3 min tilsetter du små blomkålbuketter, det siste minuttet delte sukkererter.
Skyll hurtig i kaldt vann, men ikke sånn at pastaen blir helt kald.
Bland inn i bacon/chilli/hvitløk fett…. som du lager ved å:
Stek litt bacon sprøtt (terninger) la resten av baconfettet (eller bruk olje) surre litt med en hel tørket chili og et fedd hvitløk.
Dette blander du altså inn i pasta, blomkål og sukkerertene.
Hell i tallerken med skinke (jeg brukte påleggskalker) løkringer og biter av mozzarella ost.
Ringle over balsamico balsam. Gjerne den med chilli.
løken satt en smakfull spiss,
blomkålen og baconet danset sakte slow i munnen min…..
En nytelse!
YUM!! Håper festen blir knall 😀
Hei, sjekk ut om hvordan topplistebloggerne Voe og Lars Tangen tjener penger. Det står på mitt siste innlegg på bloggen min, de bruker noe som kalles Tradedoubler. Jeg tjener 100,- per pers som registrerer seg og det blir mye penger til slutt! :))
Det så knallgodt ut da. Ha en flotters fredag.
Nam! SÅ kjempegodt ut! 🙂
Den så og høres ut som den smaker syyykt god ut.. Yammi! Tenker jeg må prøve no slikt en gang også! 😉
Lilleputten:Så bra:) Det var både enkelt og godt.:)
TrineCam:Takk:)
whooah:Så bra:) Takk.
Du er nominert til en award på bloggen min 🙂
Martine Rørhus:Oj, spennende:) Takk!