Engelske Sausagerolls.

Etter å ha blitt inspirert nok en gang av   Matklubben.se,  laget jeg idag en lokalike til de engelske sausagerolls.
 OG det ble en suksess! Mann og barn elsket det, guttene lurte på om jeg kunne lage det igjen neste uke:)
Det er så gøy når man lager noe nytt og en nytelses stønning brer seg rundt bordet når de første tyggene fortæres…

400g svinefarse
1 løk
1/2 kinesisk hvitløk
salt
pepper muskattnøtt
1 egg
ca 1/2 dl vann
2-3 ss sammalt hvete
Masse persille

Bland farsen med salt i kjøkkenmaskin, pisk egg i en skål og ha ha i mel og løk, la svelle litt.
Kjør i maskinen og spe forsiktig med vann.

La den sette seg litt og form små pølser som du steker på panne med margarin.
Dette er et klisseareid, bruk vann på hendene, ganske god følelse faktisk;)
(om du lurer på smaken, ta en liten bit på et tefat og kjør i mikro, smak om den er grei)

Lag deig:
4-5 dl hvetemel
50g margarin
1 dl melk
1 ts salt
25g gjær.
Lag varmhevet gjærdeig, etter heving kjevler du ut deigen og legger «pølsene» oppå, roll inn:)

Pensle  med pisket egg og stek på 220* i 10-15 min

Til dette serverte jeg ratatouille, en forenklet variant.

Samt rømmedressing og Idun hamburgerdressing på stor flaske. (en favoritt her hjemme)
Prøv da vel:)

0 kommentarer til «Engelske Sausagerolls.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.