Ekspriment med kyllingfilet.

Så en oppskrift på svenske matklubben, stek kyllingfilet os ha dem så i marinade og l ligge til neste dag. Hørtes rart ut 
 i  mine øre, skal vi ikke alltid marinere først da?Men det er verdt et forsøk. Filetene er nå forstekt, etterstekt og lagt i marinade. Det blir spennende å se om smaken setter seg og ikke minst om de blir saftig og god i morgen. Kanskje til å ha på et stykke brød??

Kyllingen er stekt og lagt i dobbel pose.

Her koser de seg i marinade av olje, balsamico, honning,hakket fersk oregano, salt og pepper.

Se så deilig det ser ut!
Det luktet helt fantastisk godt og.
Mmmmmm, gleder meg til å prøve i morgen:)

0 kommentarer til «Ekspriment med kyllingfilet.»

  1. Spennende, da blir trolig ikke marinaden brent på kjøttet, som det ofte gjør ellers. Har hørt at hvis man griller bør man ikke pensle marinaden på før slutten av steketiden.

  2. Gymsokkbaby:Ja det kan nok stemme det kan bli brent, men å marinere et par timer på forhånd så det trekker inn i kjøttet og så kanskje tørke av kjøttet før grilling kan jo og virke. Jeg har ikke smakt på kjøttet enda, litt tidlig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.