Men de ble gode da, og jeg brukte lett creme fraiche! Ikke helt meg det, men bikini sesongen er jo i gang så…..
Dette var en svensk oppskrift, butterdeigen er ferdig kjøpt så det var en enkel middag. Skulle vært salat til men jeg er så utrolig lei av å lage salat så det ble råkost med dip idag igjen.
Kjevle ut butterdeigen, (4 plater) Lag røren:
200g skinke
2 store tomate
1/2 purre
en halv boks philadelphia (denne skulle smøres utover, det glemte jeg og blandet den i fyllet)
2,5 dl creme fraiche (gjerne lett)
ca 1 dl feta ost (jeg smuldret den i eske)
salt og pepper
Kutt i småbiter og bland godt, smak til med krydder.
Legg fyllet utover lengdene:
Rull de forsiktig sammen, pisk et egg og bruk i skjøten, + pensle hele pakken med egg.
Stekes i 10-15 minutter. Til de har fått god gyllen farge på 225* midt i ovnen.
Server med råkost eller salat.
Enjoy!
Mmmmmm, dette må bli middagen i morgen! Dette så fantastisk godt ut. Middagen min bestod idag av to speilegg og stekte pølser på skiver 🙁