Har vært på Sogndalcup i helgen, og med to gutter på hvert sitt lag ble det masse fotball og mye kjøring. Litt sosialt ble det også om kveldene. 1 laget vant finalen og det var egentlig en perfekt helg….. Men så skulle vi hjem da! Først kom vi i en sinnsyk fergekø, men som egentlig ikke tok så altfor lang tid. Så var det inn mot voss da, kø kø kø, deretter kø ved Bolstad pga arbeid i veien. Og når vi trodde det måte være over stoppet det helt opp og vi seeeeeeeg fremover fra Dale til Stanghelle…… Brukte 6 timer hjem! Og jeg som skulle tidlig i seng! Laget en deilig middag idag, marinert svinemedaljonger i fløtesaus med pasta, salat, focaccia brød og ailoi (Takk Mary!) Det både så og var nydelig med tenk jeg orket ikke ta bilde en gang, sulten og trøtt etter helgen og en liten trening idag. Det blir nok tidlig kveld på meg!
MEN apropo fløtesaus, steker du kjøttet er det bare å helle kremfløte i pannen og la det koke ut i stekesaften, litt salt og pepper (smak godt til) litt soya (gjerne litt søt og om du har) En skvett vann eller melk om det blir lite eller for salt. Blir veldig godt altså! Og glem ikke helle over kjøttsaften som siver ut av kjøtte det det ligger og hviler seg!
Stekesaft, bra ord:)
Mmmm, hørtes godt ut! Slik pleier jeg også å lage mine fløtesauser:)
Kan forresten absolutt anbefale deg slikkepottene fra Le Creuset hvis du kommer over de engang, jeg synes de er fantastiske!