Åh, noe så godt som en saftig pai. Laget på grov bunn som får en deilig nøttaktig smak. For ikke snakke om at den nesten blir litt sunn da:) foruten ost og egg ble fyllet idag preget av rester i kjøleskapet. Litt bacon og en bit kjøttdeig. Samt gressløk fra hagen.
Bunnen er som følger:
ca 100 g margarin
2,5 dl mel (her blander du villt. Jeg brukte ca 1,5 dl sammalt fint, en dæsj hvetekli og resten hvetemel)
Kjør i maskin, tilsett en skje eller to med kaldt vann til deigen klumper seg. Trykk ut i pai form og i kjøleskap ca 10-15 min. Prikk og forstek ca 10-15 min i ovn 200*
Fyll: stekte en bit bacon, en bit (ca 300g) kjøttdeig, krydder og hvitløk. Revet lagret jarlsberg ost (ca 300g) Ha i paiskallet.
Eggestand: 3-4 egg, 2 dl melk litt creme fraiche, salt, paprikapulver, en god bunt gressløk.
Hell over, inn i ovnen i ca 30 min 200*
Godt!
naam det så godt ut!:)
Tine:Takk, og det var det. Men kanskje allerbest med «orginalen» skinke:) Ha en fin dag:)
Mmm..den så kjempe god ut =)