Mjuksega chokladbitar.

Denne oppskriften fant jeg på matklubben.se En fantastisk Svensk matside. Det beste med oppskriften var at det hele  ble laget i en gryte. Lite søl! Lite oppvask. Jeg liker! Laget dem på søndag, holder seg godt i boks enda. Smakte nemlig nettopp på en…:)

Jeg byttet ut hasselnøtter mot pistasjnøtter. (sløyfet da saltet siden mine nøtter var saltet)
Gikk og tom for sjokolade, så ingen glasur, bare melis. Funket fint det:)

  • 175 g margarin/smør (liker best ekte smør jeg, her blandet jeg litt)
  • 100 g mørk sjokolade (hadde bare lys, helt ok)
  • 2 egg
  • 2,5 dl sukker ( jeg blandet rørsukker og vanlig)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 klype salt
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl hasselnøtter (brukte altså pistasj jeg, sikker godt m peanøtter og..)

Smelt smør og sjokolade i en panne på svak varme. Ta av platen og ha i egg og sukker. Rør godt, ha i resten av ingrediensene. Hell røren i en liten langpanne.
200* 12-15 min
Hakk sjokolade og strø over varm kake, sett inn i ovn noen min til smeltet, bre utover. (aner ikke hvordan det fungerer siden jeg ikke har prøvd. men sikkert veldig godt)
Avkjøl og njut!

0 kommentarer til «Mjuksega chokladbitar.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.