Lørdagsmat. Svinekjøtt i bacon og choriso saus.

Choriso, bacon, sopp og løk gjør en underbar saus. Svinekjøttet blir mørt og saftig og sausen helt fantastisk. Veldig enkelt og med helt vanlige ingredienser ble dette et herlig måltid som jeg gjerne kunne invitert venner på.
Med masse kjøtt, pølse og bacon var dette en riktig godbit for "far"!
Oppskrift følger selvfølgelig:)

600g strimlet svinekjøtt
ca 200g bacon
ca 100 g choriso pølse (eller annen spekepølse)
4-5 champignon
2 små løk
1,5 kjøttbuljongterning
3 dl fløte
3 dl melk

Stek bacon i litt olje/smør. legg i gryte. Stek svinekjøtt i porsjoner i bacon fett. legg i gryte. Stek sopp og løk i en panne, tilsett pølse, buljong og fløte/melk. la koke litt. Hell over kjøtt, la koke på svak varme 5-10 min
Serveres med ris og salat.
Godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.