Hurtig surdeig, to typer brød.

I går satt jeg en "jukse" surdeig til italiensk bondebrød. Lager idag et brød og et focaccia inspirert brød av surdeigen. Lager ofte suppe til middag om onsdagen, da har jeg nemlig fri fra jobb og det er stort sett noe gjærbakst i luften.
Så nå står to deiger til heving. Skal prøve lage en focaccia variant med ost på toppen, det er populært  hos oss nemlig:)
Problemet med denne bakingen er jo at det går litt utover husarbeidet jeg skulle gjort… Skal vaske masse klær, klippe gress og male vinduer også. Bare å sette igang dette. Skal prøve ta bilder av ferdig bakverk senere:)

Sur deig:
3 dl vann
3 dl siktet rugmel
50 g gjær
Blandes godt sammen, dekk til og sett svalt til neste dag.

0 kommentarer til «Hurtig surdeig, to typer brød.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.