Dagens middag, Sei med pesto, ost og havregryn!

Denne middagen ble vi ikke helt enige om,
jeg elsket den,
Gubben var litt usikker….
han vaklet i meningene for hver tygg,
guttene likte ikke toppingen og skrapet den av,
greit nok det,
så lenge fisken gikk ned så….

Fisken var ovnsstekt og fikk en lekker småsprø skorpe,
servert med ris og agurksalat, samt hvitløksrømme…..

Til ca en stor lyrfilet:
3 ss majones
3 ss pesto
1/2 dl havregryn
1/2 dl grilljermel/brødsmuler
1/4 kinesisk hvitløk, presset
1,5 dl finrevet lagret ost.
salt på fisken


Bland sammen og trykk massen på begge sider av saltet fiskebiter.
Legg i ildfast form og stek på 200* i ca 20 minutter..

En revet agurk får selskap av litt eddik, sukker salt og pepper i badevannet sitt,
la den bade en liten stund.


Fisken dufter himmelsk,
risen er klar og vi spiser!!


Neste gang får jeg lage en sånn porsjon bare til meg,
og la de andre få annet krydder,
for jeg vil garantert spise dette igjen!!

Nam!!

Tror du dette er noe for deg??




Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.