Jeg har fått testet denne posen fra Regal,
Og selv om jeg i utgangspunktet er motstander av posebakst,
så ser jeg jo enkelheten i det en søndags kveld,
når du oppdager at brødboksen er tom,
Og matpakke tips er dyre….
Så takk for prøveposene Jorunn:0)
.
Jeg startet altså igår,
pøste en halv pakke mel i Majoren,
og fulgte oppskriften nøye.
Eltet alt godt i majoren ca 8 minutter,
samtidig kan man jo pusse tenner kanskje??
Tok den klissete deigen over i en litt mindre bolle,
dekket med plast og satt i kjøleskap.
Når jeg sto opp satt jeg ovnen på,
en liten svipp på badet,
og så «skjeet» jeg rundstykkene over på bakebrett.
Og rett i ovnen,
ingen ekstra heving!
Resultat etter 16-17 min i ovnen ble halvgrove gode rundstykker,
det duftet godt i huset og guttene var fornøyde,
(egentlig var de bare veldig trøtte….)
Men ikke dumt dette,
og veldig greit matpakketips,
iallefall for meg som alikevel er tidlig oppe!
God 17 mai med ferske rundstykker??