Ikke dumt på en mandag,
og siden vi har for vane og kose oss litt ekstra på mandagen,
tok vi hvitløksbaguetter til og!
Og det ble godt!!
Kyllingen har jeg langstekt i ovn,
og deretter balsamicomarinert.
Du gjør så her:
Pakk kylling inn i bacon
(bruk gjerne litt mer,
jeg trodde vi var tom, etterpå fant jeg selvsagt den andre pakken!)
Pakk en og en kylling inn i tett folie (gjerne dobbel bunn så den holder på kraften.)
Stek de i ovnen, 175* ca 1 time
Lag marinade: 4 ts sukker, 2 ts salt, 2 ss sitron, 1 ss dijonsennep,
1 ss balsamicoeddik,
2 ss balsamico balsam, ca 10 ss god olje, ca 5 ss kraft fra kyllingen
For når kyllingen er ferdig heller du kraften av i et glass.
Bruker litt i marinaden, resten sparer du til en god kyllingsaus
Plukker baconet av,
Og skjær kyllingen i passelige biter.
Legg den i marinaden og bre godt over alle bitene,
la den stå så lenge du har tid,
denne kan sikkert ligge i kjøleskap over natten og, tror jeg….Hm, må prøves..
Legg oppskåret sopp i en form, ha på 1 kinesisk hvitløk i biter,
1-2 små tørkede chili (ferske) og masse olje!!
Kok pasta, og ha i brokkolibiter siste koke minuttet (for å gjøre det enkelt)
La soppen steke i ovnen ca 20 minutter på 200* til den er brun og fin,
Den ekstra oljen som ligger igjen heller du over pastaen og brokkolien etter den er kokt,
det setter en nydelig skarp smak!
Skjær opp det du vil ha i salaten.
Og bland og miks til en nydelig mandagsmiddag!
Absolutt elsket av hele familien!!
Og til dessert,
kanskje litt oppskåret frukt??
Med naturell yoghurt??
Hvis vi orker…..
Fortsatt GOD mandag!!
Oi oi oi, dette var en oppskrift etter min smak. Skal absolutt prøve den! Nam, nam nam!! 🙂 Tror du den blir god med Foccacia til? Har en ny pakke med det i en sånn mix jeg må få prøvd til noe… 🙂
Consuming:Ja såklart, det må passe godt til det:0)