Denne har jeg hatt med før,
men sånne fantastiske gode pannekaker fortjener en omgang til!
Perfekt frokost, pannekaker, bacon og lønnesirup!
Tykke silkemyke søte og varme pannekaker.
Du trenger:
250 ml melk
1 ss hvitvinseddik, (epleeddik/bringebæreddik)
Blandes og la stå litt.
250g hvetemel
60g sukker
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
1/2 ts salt
3ss vaniljepulver (jeg tok 2-3 ts vaniljesukker)
25g smør
4 egg
Bland melk og eddik og la stå litt,
bland alt det tørre
Ha alle ingrediensene i bollen og visp det godt sammen.
La det står minst 10 minuter og svelle.
Røren blir porøs og ganske så tykk etter 10 minutter.
Stek små pannekaker. Stek bacon og finn frem lønnesirupen.
Nyt en ekte amerikansk frokost!
Eller lunsj om du vil.
Kniv og gaffel er et must,
ellers blir det mye søl og kliss….
Det var iallefall fantastisk godt!
Denne oppskriften fant jeg hos
www.passion4baking.com
God frokost:0)
Harrusett??! så digg. Minne meg om Guatemala, da spiste jeg sånne til lunsj etter skolen rett som det var.
Ofte fikk jeg også tynne skiver med ananas inni pannekaka.. Herlig!
Ble påsken fin forresten? Her kosa vi oss med grilling og solnedganger i all mass!
Denne oppskriften fant du på passionforbaking.com
Karen:Ja, jeg har jo linket til henne, hvis du hadde lest hele hadde du sett det:0)