Jepp, vi er mett og fornøyd, Gubben og jeg,
Minipaiene ble en suksess,
og som Gubben sa:
– disse kunne du ikke laget nok av!!
Tre forskjellige typer ble det,
skinke,
bacon og sopp,
tomat, løk og basilikum
Stek sopp i en balnding av smør og olje,
salte og pepre.
Smelt ca 50 g kremost med 1/2 dl fløte
(bruk gjerne melk, men hos oss var det fest!!)
Skjær to tomater i terninger og renn godt av på papir.
bland 4 ss majones med ca 5-6 dråper tabasco + 2 dl revet lagret ost med god smak.
hakk en sjalottløk og ca 1/2 dl hakket basilikum + litt knipesalt.
Bland løken, basilikum og saltet med avrente tomater.
Stek litt bacon,
hakk opp litt skinke, bogskine fra boks.
Riv litt ost, lagret ost.
Rør ost og fløte sammen på platen,
avkjøl, og rør i et egg.
Forstek paiskallene på 200* ca 8-10 minutter
Disse laget jeg igår, oppskrift finner du her, 19 former
Ta paiskallene utav formene og sett de i en form når de er forsstekt,
fyll skallene,
tomatblandingen med majonesblandingen på toppen
Bacon og sopp + ost på toppen
Skinke med ost på toppen
Hell sausen over bacon og skinke skallene.
(ikke på tomatblandingen)
Sett de i ovene og stek på 175* i 15 minutter (ca ca, sjekk)
Tomatpaien ble en klar favoritt!!
Skinkepaien er en bankers!!
Ost og sopp pai er en smakfull opplevelse….
Servert med salat og balsamico balsam var dette en festmiddag verdig en blogg,
synes ihvertfall vi,
masse gode smaker,
og en god test på hva vi kan servere ved neste sammenkomst…
Noe for deg Tim??
Dette var iallefall skikkelig godt!!
Ha en fortreffelig fredag!!
Har du spist noe godt??
Oi, så godt ut! Har spist kringle i dag, namnam
Jums 🙂 Så veeeeldig godt ut….. Betyr dette at bloggen din var ett år? I tilfelle: Gratulerer! 🙂
whatwouldnemido.blogg.no
whatwouldnemido:Jepp jepp:0) Takk.