Dagens middag, en test!

Og en forsinket 17 mai grøt…
var liksom ikke i rømmegrøtstemning på 17 mai,
der jeg lå hjemme med «urinveiene» mine…..

Passet godt en lørdag midt på dagen og dette!

Og du trenger jo bare:

Oppskriften står på rømmeboksen!!
Kan ikke bli enklere da! Melk, rømme, mel og salt.
 
Rømmen koker 2 min under lokk, ha i halvparten av melet og rør
   
Til du får en herlig seig masse, la den koke og fettet tyter frem.
 
Øs det av i en liten skål med skje.
Så mye du ønsker/orker.
Ha så i resten av melet,
 
rør godt sammen og  spe så med melk, gjerne lunken melk.
 
Og nå er det bare å røre altså,
kjør ivei, det er da litt trening i dette og!!

La den koke ca 5 minutter.
Vips har du en fløyelsmyk nydelig rømmegrøt,
som du har laget helt selv!!
På ca 15-20 minutter!


Server med ønsket tilbehør,
og dette er Gubben sin altså,
jeg bruker ikke SÅ mye sukker…..

Av 1 beger rømme fikk vi hver sin tallerken grøt,
akkurat passe!

Har du laget rømmegrøt fra bunnen av??



0 kommentarer til «Dagens middag, en test!»

  1. grøt er faktisk noe av det eneste jeg ikke spiser! hehe jeg har aldri spist det faktisk, eller likt det. Til og med da jeg var baby, nektet i en alder av 3 mnd. Så jeg spiste brødskive fra jeg var 3 mnd. De som har prøvd å tvinge i meg grøt oppover i div nissefester o.l har fått den pent servert i retur i fanget 😉
    Men jeg har en mann og datter som ELSKER det over alt på jord, så hender jeg klarer å karre meg til å lage hjemmelaget grøt til de=)

  2. Nei har ikke prøvd, men det skal jeg jammen gjøre. Pleier liksom bare å spise det når jeg er hjemme hos mamma og pappa. Bra du er en god læremester! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.