Baconkylling med gulrot og cuminpurè! Fantastisk godt!

Oh lala, en nyyyydelig middag!
Fikk tips fra Vibeke på jobben,
(hun med de underbare skolebollene i pausen idag…)
om kylling i bacon, stek i folie i ovnen,
OJ for en smak, og FOR en saftig kylling!!
Takk for tipset Vibeke:0)

Stekt i folie inni rause slicer av bacon trenger du ingen krydder, ikke salt engang!

Her servert med gulrotpurè med cumin, salat og byggris med tomat og basilikum.

Du trenger til 2 personer
(gubben og meg)

2 kyllingfilèt, store
ca 6 slicer bacon
2 store gulrøtter
1 ts cumin
1-2 ts salt
1 pk byggris, tomat og basilikum
salat etter eget ønske.


Snurr bacon rundt kyllingen og legg den på folie.

Pakk den godt inn og legg den i form.
Stek den 1 time på 175*

Kok gulrøttene møre i litt vann, sil av vannet og ha de i bollen til stavmikseren.
Mos den mør med 1 ss ekte smør, ha i 1 ts cumin og salt, smak til!!

Du har nå en nydelig smakfull purè!

Legg purèen på tallerk sammen med varmet byggris og salat.

Saften fra kyllingen ligger igjen i folien, den heller du over byggrisen!

Legg kyllingen på toppen av purèen,
og nyt!!

Vi var veldig enig gubben og jeg,
dette var fantastisk!!

Og kan absolutt anbefales!!




0 kommentarer til «Baconkylling med gulrot og cuminpurè! Fantastisk godt!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.