Oh lala, en nyyyydelig middag!
Fikk tips fra Vibeke på jobben,
(hun med de underbare skolebollene i pausen idag…)
om kylling i bacon, stek i folie i ovnen,
OJ for en smak, og FOR en saftig kylling!!
Takk for tipset Vibeke:0)
Stekt i folie inni rause slicer av bacon trenger du ingen krydder, ikke salt engang!
Her servert med gulrotpurè med cumin, salat og byggris med tomat og basilikum.
Du trenger til 2 personer
(gubben og meg)
2 kyllingfilèt, store
ca 6 slicer bacon
2 store gulrøtter
1 ts cumin
1-2 ts salt
1 pk byggris, tomat og basilikum
salat etter eget ønske.
Snurr bacon rundt kyllingen og legg den på folie.
Pakk den godt inn og legg den i form.
Stek den 1 time på 175*
Kok gulrøttene møre i litt vann, sil av vannet og ha de i bollen til stavmikseren.
Mos den mør med 1 ss ekte smør, ha i 1 ts cumin og salt, smak til!!
Du har nå en nydelig smakfull purè!
Legg purèen på tallerk sammen med varmet byggris og salat.
Saften fra kyllingen ligger igjen i folien, den heller du over byggrisen!
Legg kyllingen på toppen av purèen,
og nyt!!
Vi var veldig enig gubben og jeg,
dette var fantastisk!!
Og kan absolutt anbefales!!
Dette så jo helt fantastisk nydelig ut! Og lekre farger! 🙂