Kjappe Ost og krydder rundstykker til suppen.

Jeg skal ha rester,
men det var ikke sååååå mange vårruller igjen,
så da lager jeg litt tomatsuppe med ferske rundstykker til.
Ost og krydder på toppen gir god smak sammen med suppen

Ost og krydder rundstykker..

2 dl havregryn små
2 dl skummet melk
1 dl skummet melk
25 g gjær
2 ss smør
1 ts salt
2 dl rugmel fint
3 dl hvetemel, ca

(dette var altså mandag, fikk ikke den ut før idag,
men den er like god idag:0)

 
Kok grøt av havregryn og to dl melk, når den har kokt litt, ha i smør
 
Ha så i den siste kalde dl melk, og la stå til fingervarm temperatur.
Ha den i bakebollen og tilsett resten av ingrediensene, hold igjen litt hvetemel.
 
Elt riktig godt til du får en smidig deilig deig!
La den heve, sett den gjerne i solen eller på badegulvet
(hvis du har kabler da….men det har vel de fleste nå??)

Så er det bare til å bake ivei, jeg rullet bare to pølser,
trykket de litt flat og kappet de i passe biter.
Det er nok det raskeste.

Etterhev de under plast i ca 30-40 minutter

Pensle/sprut de med vann, ha på en osteskive og dryss over krydder,
jeg brukte pizzakrydder og hvitløk og urter (santa maria)
Stek de 200-225* ca 15 minutter.

Myke og gode med en nydelig krydderost smak.
Smakte fantastisk godt til suppe!

Som du finner oppskrift på her

En ganske så sunn og mettende middag dette:0)




Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.