Hva har du i din pastasalat???

Det ble pastasalat til middag,
 mer passende enn brokkolisuppe i denne herlige hetebølgen:)

I min pastasalat hadde jeg:

pasta (stor makaroni)
picnic skinke (boks)
en pk sukkererter
noen lettdampede brokkolibiter (som jeg skylte i kaldt vann for ikke blir overkokt)
litt stekt sopp m/ salt og pepper
cherry tomater
2 sjarlott lauk.

Til dette first price baguetter med hjemmelaget hvitløksmør..

Rømmedressing hadde vi og.
Det ble veldig godt.

Og når jeg tenker meg om hadde vi IKKE salat i.
Kan man lage pastasalat uten salat og likevel kalle det pastasalat??

Men salat er jo ikke alltid salat,
og du finner jammen ikke mye salat i rekesalaten!

Så hva betyr egentlig ordet salat?
Blandet?
Salat er jo salat….
Hmmmmmm.

Det jeg egentlig var på jakt etter var noe nytt og spennende å ha i en pastasalat.

Men om du og kan gi meg definisjonen på salat blir jeg glad:)

Så hva har du i din pastasalat??

0 kommentarer til «Hva har du i din pastasalat???»

  1. Jeg har oppi pastapenner, tomat, skinke eller kylling, agurk, fetaost og gresk dressing som smakstilsetning grunnet jeg ikke har så mye pepper osv. Ta gjerne en titt på min blogg ! 😀

  2. Jeg har oppi pastapenner, tomat, skinke eller kylling, agurk, fetaost og gresk dressing som smakstilsetning grunnet jeg ikke har så mye pepper osv. Ta gjerne en titt på min blogg ! 😀

  3. jeg synes tunfisk og rødløk er kjempegodt og egg i salaten.fetaost er også digg,men blir litt mye calorier da.men er ikke no problem det hvist en ikke er på slankis;)

  4. Dette så herlig ut 🙂
    Selv bruker jeg : Pasta (varierer fra gang til gang hvilken type), salat, rødløk, skinke/kylling/reker, agurk, mais, revet ost, kokt egg, sukker erter og med brød på siden. Har gjerne litt dressing på men ikke så mye fordi da blir det så sørpete.

  5. Mmm, så deilig ut. Og så flotte baguetter!! Jeg må alltid ha rød løk eller vårløk i salaten. Og så disse mozzarellakulene som jeg er så glad i da. 🙂

  6. Pleier ikke å ha så mye salat i, bare litt ruccola kanskje. Ellers hiver jeg oppi rødløk, agurk, tomat, mais, picnic-skinke/kylling/tunfisk, pinjekjerner (kjempegodt oppi!) og istedetfor fetaost så pleier jeg å bruke et par spiseskjeer cottage cheese! Det er kjempesunt, og gjør litt samme nytten som fetaost, synes jeg. Selv om fetaosten smaker mer… Hvitløksbrød ved siden av er et must!

  7. Jeg pleier å lage pasta salat med pesto.
    Riccola salat
    Rød løk
    Pinje kjerner
    pasta. (Rør, skruer, sløyfer, makaroni). Tar det man har.
    Og pesto
    Nam nam, elsker pesto 🙂

  8. Obs, glemte å skrive navnet mitt. Trodde det kom automatisk……
    Det var altså meg som skrev det hehe……

Legg igjen en kommentar til Line Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.