Ostepai med grov bunn.

Åh, noe så godt som en saftig pai. Laget på grov bunn som får en deilig nøttaktig smak. For ikke snakke om at den nesten blir litt sunn da:) foruten ost og egg ble fyllet idag preget av rester i kjøleskapet. Litt bacon og en bit kjøttdeig. Samt gressløk fra hagen.

Bunnen er som følger:
ca 100 g margarin
2,5 dl mel (her blander du villt. Jeg brukte ca 1,5 dl sammalt fint, en dæsj hvetekli og resten hvetemel)
Kjør i maskin, tilsett en skje eller to med kaldt vann til deigen klumper seg. Trykk ut i pai form og i kjøleskap ca 10-15 min. Prikk og forstek ca 10-15 min i ovn 200*

Fyll: stekte en bit bacon, en bit (ca 300g) kjøttdeig, krydder og hvitløk. Revet lagret jarlsberg ost (ca 300g) Ha i paiskallet.
Eggestand: 3-4 egg, 2 dl melk litt creme fraiche, salt, paprikapulver, en god bunt gressløk.
Hell over, inn i ovnen i ca 30 min 200*

Godt!

0 kommentarer til «Ostepai med grov bunn.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.