- Ja ja, jeg vet. Er vel ikke det sunneste man spiser, men det er jo havregryn og det er jo søndag:) Gubben og ungene er ute, så da er det bare å slå seg løs:) Det verste var at når alt var ferdig og jeg hadde laget meg en stor kopp kaffe, veltet jeg denne utover kjøkkenbenker, over halvparten av kjeksene, ned igjennom alle skuffene og sprut utover gulv og skap. Men på denne måten fikk jeg jo vasket kjøkkengulvet:) Så kanskje det var en mening med det. har en liten heng til å bake mer enn jeg vasker…
Havreflarn.
- 100 g smør/margarin
- 4 dl havregryn
- 3 dl sukker
- 2 ts bakepulver
- 5 ts hvetemel
- 2 egg
Smelt smør litt, bland alt sammen og sett med teskje på bakepapir meg god avstand.
(de flyter veldig utover)
Stek 200* til de er gylne. (følg godt med, 5-10 min)
Avkjøles på bakepapir, om du vil kan de bøyes når de er halvstive.
Legg på rist og la de avkjøle videre. Ikke vift med full kaffekopp i nærheten:)
Oppbevares i boks.
mm, det så godt ut:D
stikker på kjøkkenet å lager disse nå, de så jo bare så gode ut:) takk for at du postet oppskriften
Iziko:Så bra:0) Og bare hyggelig:0)